Visie – Huisartspraktijk Kwee – Eibergen
Header afbeelding
Huisartspraktijk Kwee
J.W. Hagemanstraat 44 7151 AH
Eibergen
Spoed toets 1

Visie

Huisartspraktijk Kwee wil een organisatie zijn, waarin verantwoorde zorg op het hoogst haalbare niveau, continue beschikbaar is. Hierbij hechten wij veel belang aan up to date houden van kennis en vaardigheden van alle medewerkers conform de laatste NHG-standaarden en richtlijnen en inzichten binnen de huisartsenzorg, om haar patiënten de best mogelijke zorg te bieden.

Integraal onderdeel van de leercyclus binnen de praktijk is een geborgde inbedding van de verworven kennis en inzichten in de processen en werkwijzen. De praktijk stelt zicht zowel intern als extern zo toetsbaar mogelijk op.

We zijn laagdrempelig beschikbaar om vragen te ontvangen en zullen deze beantwoorden binnen onze vakkennis met adviezen of wijzen de weg naar waar de patiënt zijn/haar antwoord kan vinden.

We zijn een (h)echt team en dragen daarin bij aan een prettige werksfeer voor elkaar. Dat merkt de patiënt, doordat ze vriendelijk, vakkundig en bekwaam geholpen worden met hun zorgvraag.

We dragen bij aan het opleiden van doktersassistentes, dokters en praktijkondersteuners, zodat we ook de komende jaren, voldoende geclassificeerde zorgverleners blijven houden.