Afspraken – Huisartspraktijk Kwee – Eibergen
Header afbeelding
Huisartspraktijk Kwee
J.W. Hagemanstraat 44 7151 AH
Eibergen
Spoed toets 1

Afspraken

Het spreekuur is uitsluitend op afspraak.

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

Voor een afspraak kunt u de praktijk bellen op werkdagen tussen 8.00 – 10.00 uur of u kunt zelf online een afspraak inplannen.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Een consult duurt 15 minuten, denkt u meer tijd nodig te hebben, of heeft u meerdere vragen, overleg dit dan met assistente en zij kan dan zo nodig een dubbele afspraak inplannen.

Telefonisch terugbelspreekuur

Als u hiervan gebruik wilt maken kunt u dit ’s ochtends aangeven bij de assistente. Er wordt gevraagd naar de reden van het contact en naar het telefoonnummer waarop u te bereiken bent.

U wordt dan tussen 11.30 en 13.30 uur teruggebeld.

Het telefonisch terugbelspreekuur is bedoeld voor o.a. uitslagen, korte vragen of andere zaken waarvoor u graag even met de huisarts wilt spreken.

Huisbezoek

Indien u medisch gezien niet in staat bent naar de praktijk te komen, kan de dokter op huisbezoek komen. Voor een visite aanvraag kunt u een afspraak maken bij de assistente tussen 8.00-10.00 uur. Soms vragen wij u om toch naar de praktijk te komen, aangezien erop de praktijk betere mogelijkheden zijn voor onderzoek en behandeling.